Ny lokal, nytt schema, ny hemsida!

Skrivet av den 12 januari 2024

Viljan har äntligen fått en lokal att flytta in i! Den 15 januari startar vi vårterminen på Baragatan 11. Vi kommer att dela den med Chae Taekwondo som redan hållit till där i ett tiotal år och nu planerar att minska sin verksamhet och därför vill ha någon att dela med. Renovering pågår just nu för att göra plats för Viljan, och vi har massa kul planerat inför vårterminen så håll utkik i inkorgen och på våra sociala medier.

Flyttlasset går av stapeln lördag den 13 januari. Vi samlas på Collective Effort kl 13:00 för att flytta ut. Kom gärna och hjälp till att bära och lasta, så kan du samtidigt få en smygtitt på vårt nya hem. Vi avslutar såklart med fika!

Vårens schema utökas i och med flytten till fyra dagar i veckan och vi kommer återigen kunna erbjuda vår saknade yoga. Se hela schemat nedan.

Som om inte det vore nog har vi en ny och fin hemsida med nya roliga funktioner som fältet till höger (eller i toppen på mobil) som snabbt talar om när nästa pass är. Något som kommer extra väl till pass när det är spontanpass eller andra specialare.

Äntligen får vi säga, vi ses på Viljan hela våren!

Välkommen till Viljan

Viljan Träningsklubb

Nästa pass

torsdag

23

maj

18:00-19:00

KB1

med Isabel

fredag

24

maj

17:00-18:00

KB/Mix

med Marco

lördag

25

maj

11:00-12:30

Yoga

med Alejandra (Helamalmö, Nydalatorget)

söndag

26

maj

11:00-12:30

Mixpass

med Gabbarna

Till schemat

Viljan Träningsklubb