schema 2019

Alla schemalagda pass är i grupp, med en instruktör som leder uppvärmningen, går genom övningarna, ger dig alternativa övningar om du inte tränat på ett tag eller är skadad, samt hjälper till och peppar dig under själva passet. 

Kettlebellpass: På de här passen lär du dig olika tekniker och övningar med kettlebells. Du tränar upp styrka och uthållighet. Passar alla nivåer.
Kettlebell fortsättning har vi ofta lite mer avancerade KB-övningar, men har du swingat klot någon gång tidigare är det absolut ingen konst att hänga med.

Kettlebell introduktion: KB intro är ett kortare pass som passar bra för dig som är helt ny eller som vill slipa tekniken lite extra. Vi följer ett rullande schema och går igenom en övning grundligt varje pass. (v.35 + v.41 + v.47 = swing, v. 36, v. 42, v. 48 = clean, v.37 + v43 + v.49 = press, v.38 + v.44 + v.50 = möllan, v.39 + v.45 + v.51 = get up, v.40 + v.46 = snacth)

Mixpass: Här jobbar vi med den egna kroppstyngden blandat med olika redskap för att stärka stabilitet, koordination och rörlighet. Passar alla nivåer. 

Boxning: Här tränar vi med hjälp av mitsar och boxningssäck – handskar finns för utlåning. Lätt sparring mot kroppen kan förekomma. Passar alla nivåer.

Yoga: Hatha-yoga, mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation. Passar alla nivåer. 

Öppet gym: Någon av våra instruktörer håller lokalen öppen och har även förberett ett kortare pass som de som vill kan köra. Öppet gym är även ett utmärkt tillfälle att träna på dina swings, sätta ihop ett eget litet intervall-pass med någon Viljan-kompis eller slå en timme på boxningssäcken. 

höstschema 2019

Höstterminen startar 26 augusti och sträcker sig fram till strax innan jul!

MÅNDAG

KETTLEBELLS KL. 18 - 19

TISDAG

ÖPPET GYM KL. 18 -19

ONSDAG

KETTLEBELLS FORTSÄTTNING KL. 18 -19

TORSDAG

KETTLEBELLS INTRODUKTION KL. 18 -18.30
KETTLEBELLS KL. 18.30-19.30

FREDAG

MIXPASS KL. 17-18

LÖRDAG

Vilodag

SÖNDAG

MIXPASS KL. 11-12
YOGA KL. 12.30-14
BOXNING KL. 14.30-15.30

Nyfiken att testa oss? Gratis prova-på-vecka!

Om du inte varit hos oss tidigare och vill prova på, erbjuder Viljan en hel gratis prova-på-vecka så att du som ny besökare ges möjligheten att testa allt på schemat.  Du behöver inte anmäla dig innan, utan det är bara att dyka upp. Om du gillar klubben (vilket du säkert gör) kan du sedan köpa 10-kort eller betala månadsvis med autogiro. 

SPONTANPASS

Utöver passen nedan kommer instruktörerna att ordna spontanpass när tid och lust finnes. Skicka ditt telefonnummer till info@viljantraningsklubb.com, så får du ett sms i god tid innan passet!

kompispass

Ibland håller vi kompispass. Då är alla medlemmar välkomna att ta med sig en kompis som ännu inte upptäckt Viljan. Håll utkik på sociala medier om när de dyker upp!