Provträning

Är du intresserad av att träna hos oss, men är inte helt hundra på att vi passar dig? Kom och testa oss, du får gå så många pass som du vill gratis under en hel vecka! Kolla schemat efter nivå 1-pass, packa ner en vattenflaska och en handduk att torka svetten med, och kom till Norra Grängesbergsgatan 20. Vi tar väl hand om dig, förklarar vad det innebär, så kan du bestämma dig sen.

Redo att träna?

Vi har två olika betalningssätt, välj det som passar dig bäst!

Autogiro

Enkelt och billigt

  • 300 kronor per månad
  • Träna hur mycket du vill!
  • Ingen bindningstid
  • 1 månads uppsägningstid

Så här gör du: Gå in på din internetbank och leta efter en sektion som heter Autogiro. Använd sökfunktionen för att leta upp "Malmö Viljan Träningsklubb" (se till att det har bankgiro-nummer 583-1847). Markera, fyll i ditt personnummer i fältet "Betalarnummer" och klicka på "Ansök"-knappen. Maila gärna info@viljantraningsklubb.com när du gjort detta så kan vi hålla koll. Efter ett tag kommer du att få ett medgivande-meddelande i din bank, och därefter rullar det månad för månad.

10-kort

För dig som tränar då och då

  • 600 kronor för tio pass

Så här gör du: säg till instruktören att du vill köpa ett 10-kort. Du betalar in 600 kronor på plats med ett betalkort, eller betalar till bankgiro-nummer 583-1847. Ta med ett kvitto (utskrift, screenshot, mobilbank-appen etc) och visa för instruktören på nästa pass. Du får ett medlemskort, ta med detta och lämna till instruktören vid varje pass, instruktören bockar av på kortet. När du gått tio pass, ber du instruktören om en ny omgång, repeat.

Medlemskap

Viljan är en ideell förening. Därför behöver alla medlemmar (nya som befintliga) att få betala en årlig medlemsavgift på 150 kronor, detta täcker bland annat administrativt materiel för styrelsen, ger dig rösträtt vid årsmöten och möjligheten att delta i andra föreningsaktiviteter. Vill du fortsätta träna hos oss - gör så här:

Betala in 150 kronor till bankgironummer 583-1847. Skriv "Ny medlem" eller "Bef. medlem" och ditt namn i meddelandefältet, så att vi lätt kan se vem som betalt. Därefter stämplar vi ditt medlemskort och du kan fortsätta träna!

Rabatter

Är du arbetslös, pensionär eller student? Goda nyheter - du får tio procents rabatt!