Provträning

Är du intresserad av att träna hos oss, men är inte helt hundra på att vi passar dig? Kom och testa oss, du får gå så många pass som du vill gratis under en hel vecka! Kolla schemat efter nivå 1-pass, packa ner en vattenflaska och en handduk att torka svetten med, och kom till Östra Förstadsgatan 9A. Vi tar väl hand om dig, förklarar vad det innebär, så kan du bestämma dig sen.

Redo att träna?

Vi har två olika betalningssätt, välj det som passar dig bäst!

Autogiro

Enkelt och billigt

  • 300 kronor per månad

  • Träna hur mycket du vill!

  • Ingen bindningstid

  • 1 månads uppsägningstid

Så här gör du: Gå in på din internetbank och leta efter en sektion som heter Autogiro. Använd sökfunktionen för att leta upp "Malmö Viljan Träningsklubb" (se till att det har bankgiro-nummer 583-1847). Markera, fyll i ditt personnummer i fältet "Betalarnummer" och klicka på "Ansök"-knappen. Maila gärna info@viljantraningsklubb.com när du gjort detta så kan vi hålla koll. Efter ett tag kommer du att få ett medgivande-meddelande i din bank, och därefter rullar det månad för månad.

10-kort

För dig som tränar då och då

  • 700 kronor för tio pass.

Så här gör du: Betala in 700 kronor på bankgiro-nummer 583-1847.   Visa upp betalningen (utskrift, screenshot, mobilbank-appen etc) för instruktören på nästa pass. Vips - du får ett 10-kort!

Medlemskap

Viljan är en ideell förening. Därför behöver alla medlemmar (nya som befintliga) att få betala en årlig medlemsavgift på 150 kronor, detta täcker bland annat administrativt materiel för styrelsen, ger dig rösträtt vid årsmöten och möjligheten att delta i andra föreningsaktiviteter. Vill du fortsätta träna hos oss - gör så här:

Betala in 150 kronor till bankgironummer 583-1847. Skriv "Ny medlem" eller "Bef. medlem" och ditt namn i meddelandefältet, så att vi lätt kan se vem som betalt. Därefter stämplar vi ditt medlemskort och du kan fortsätta träna!

Rabatter

Är du arbetslös, pensionär eller student? Goda nyheter - du får tio procents rabatt på träningskorten (gäller ej medlemskap)!