Nu är vi på plats - hjälp oss få klart i lokalen!

I slutet av augusti gick flyttlasset till Östra Förstadsgatan och vår nya lokal! Stort tack till alla er som hjälpte till med flytten - utan er hade vi aldrig kommit på plats! Det känns oerhört skönt att vi nu har en stabil hyresvärd och en lokal som vi verkligen kan göra till vår egen.

Som ni kanske märkt har vi en del kvar att fixa i lokalen. Mattorna glider runt en del, högtalarna i taket väntar fortfarande på att bli inkopplade och whiteboardtavlan och boxningssäckar behöver skruvas upp. Vi har satt upp en uppdragslista i lokalen och uppmanar er alla att skriva upp er på det ni känner att ni kan hjälpa till att fixa. Vi i styrelsen är bara fem personer och kommer omöjligt kunna rodda med allt själva. Som ideell förening skapar vi tillsammans den träningslokal vi vill ha. Har du idéer ska du med andra ord inte tveka över att dela med dig av dem!

TACK!

Vi är överväldigade över alla era bidrag till Viljan! Innan sommaren visste inte vi i styrelsen hur vi skulle hålla Viljan flytande. Under lång tid hade vi varje månad gått back ett par tusen och snart skulle vår buffert varit helt slut. Dessutom skulle vi ha råd att flytta. Nu kan vi andas ut - tack vare er. Vi ser nu över hur vi bäst förvaltar pengarna och vilken träningsutrustning vi ska prioritera att köpa in. Vi har även börjat ordna med alla gåvor - men vi vill också förvarna för att vårt Viljan-merch kan ha viss leveranstid. När den är på g hör vi av oss så att alla får sin gåva!

Styrelsearbete
Som ideell förening är Viljan beroende av frivilliga som håller i pass och sköter styrelsearbete. På årsmötet i januari kommer vi behöver flera nya styrelsemedlemmar (inklusive kassör och ordförande) som kan fortsätta det arbete vi skött de senaste åren. Som styrelseledamot har du ansvar för förenings ekonomi men också för att utveckla Viljan och dess verksamhet. Det är fortfarande ett antal månader kvar, men fundera gärna redan nu på om du är intresserad eller skulle vilja rekommendera någon. Vi lovar gedigen överlämning.

IMG-0292.jpg

Comment