Håll i er! Nu kommer det ett riktigt matigt nyhetsbrev!

Dags för flytt!
Nu har det blivit dags att packa ihop våra kettlebells och flytta till vår nya lokal på Östra Förstadsgatan 9A! Vi kommer att ha pass i den gamla lokalen till och med 18 augusti och sedan har vi en flyttvecka innan höstterminen drar igång i den nya lokalen den 26 augusti! Vi har alltså inga schemalagda pass v. 34.

Istället för att komma och träna den 18-25 augusti är ni alltså väldigt välkomna att lägga en timme eller tre på att hjälpa oss att flytta. Vi kommer behöva hjälp med att köra utsrustning och att göra det hemtrevligt i den nya lokalen. Måndag den 19 augusti kommer vi tömma den gamla lokalen och köra med släp till den nya. Tisdag, onsdag, torsdag kommer vi ägna åt fix i den nya lokalen. Se det som ett träningspass och skriv upp här i Doodlen när du har möjlighet att hjälpa till.

Pengar, pengar - vi behöver pengar..
Vi har det just nu riktigt knapert med pengar på vårt konto. De senaste året har vi gått minus någon tusenlapp varje månad vilket gjort att vår tidigare buffert stadigt krympt. Nu när vi löst lokalfrågan kommer därför nästa utmaning - att ha råd att betala hyran. Hyran i den nya lokalen är densamma som på Norra Grängesbergsgatan (13 000 kr/mån) - en summa som vi i dagsläget inte riktigt lyckas få in på träningsavgifter. Som ni säkert märkt är också vår utrustning (mattor, boxningshandskar med mera) väldigt sliten. Med ny lokal vore det väldigt kul att kunna köpa lite nytt. Vårt mål är att samla in 40 000 kronor på 30 dagar, vi får se hur långt vi når men alla bidrag är otroligt välkomna. Du hittar vår kampanj här.

Träningskollo 23-25 augusti

Vi har en plats kvar till vårt träningskollo i Haväng. Är du intresserad av att hänga med så brinner det i knutarna för då måste du höra av dig senast 11 augusti! Kollot kostar 1650 kronor och då ingår två övernattningar, fem träningspass och all mat! All information om kollot hittar du här.

Uteträning på Cleasegatan 11 augusti
Nu på söndag den 11 augusti kl.12-13 kör vi sommarens andra pass på Claesgatan i samarbete med Mitt Möllan. Vi kommer hålla till vid huvudentrén till Mitt Möllan på Claesgatan. Passet är gratis och öppet för alla! Sprid gärna vårt Facebook-eventbland vänner och bekanta!

Håll utkik efter höstschemat
Höstterminen drar alltså igång den 26 augusti i våra nya lokaler på Östra Förstadsgatan 9A. Vi återkommer med höstschemat inom två veckor!


Vi ses bland flyttlådorna! / Viljans styrelse

Comment