Nu blir det Viljankollo för hela slanten! Den 23-25 augusti åker vi till vackra och idylliska Havängs vandrarhem för en helg med kettlebells, rörlighet, flås, lek och mående – allt Viljan står för och erbjuder i ett litet koncentrerat myspaket. Två nätters övernattning, fem träningspass och ovärderligt umgänge för 1650 kr. I priset ingår all mat, men vi kommer hjälpas åt att laga lunch och middag tillsammans.

Vi har ett begränsat antal bäddar så först till kvarn får först mala.

Anmäl dig genom att mejla info@viljantraningsklubb.com. Alla anmälningar som görs är bindande och ska fullföljas med en handpenning på 500 kr senast den 31 juli - först då anses din plats säkrad. Hela summan ska vara oss tillhanda senast 15 augusti. Betalningarna görs till bankgironummer: 583-1847 och som meddelande anger du Namn och Kollo. Ange även alla eventuella matpreferenser och allergier. Maten på kollot kommer vara vegetarisk.

Datum: 23-25 augusti, 2019
Tid: Drop-in från 17:00 på fredagen och vi lämnar vid lunchtid på söndagen.
Pris: 1650 kr för hela helgen, inkluderar:

  • All mat (middag -fredag, frukost, lunch & middag - lördag, frukost & fika - söndag)

  • 5 träningspass (rörlighet, kettlebells, kroppsvikt).

  • Träningstips och lekfulla utmaningar

  • Ej avgiftsbelagt bad i havet med glada Viljanmedlemmar.

Saker vi ej kan bistå med:

  • Sängkläder och handdukar.

  • Transport till Haväng - när vi vet hur många vi blir stämmer vi av möjligheten att samåka. Det ska inte heller vara omöjligt att fixa upphämtning vid närmsta busshållplats.

Frågor på det? Mejla info@viljantraningsklubb.com

Comment