Bli medlem

Att bli medlem och börja träna på Viljan är enkelt! Bara kom på ett av passen och prata med instruktören så startar vi en prova på-period åt dig. Då får du gå på fem valfria pass under två veckors tid, så får du tid att känna på om det är rätt för dig.

Redo att träna?

Toppen! För att bli medlem behöver du betala in 150 kr i medlemsavgift, det gör du enklast genom att sätta in på bankgiro 583-1847, märk inbetalningen med ditt namn. Medlemsavgiften betalas varje år. För själva träningen har vi två olika betalningssätt, välj det som passar dig bäst!

Autogiro

  • 350 kronor per månad
  • Inga begränsningar – kom på så många pass du vill!
  • Ingen bindningstid
  • 1 månads uppsägningstid

Så här gör du: Gå in på din internetbank och leta efter en sektion som heter Autogiro. Använd sökfunktionen för att leta upp ”Malmö Viljan Träningsklubb” (se till att det har bankgiro-nummer 583-1847). Markera, fyll i ditt personnummer i fältet ”Betalarnummer” och klicka på ”Ansök”-knappen. Maila gärna info@viljantraningsklubb.com när du gjort detta så kan vi hålla koll. Efter ett tag kommer du att få ett medgivande-meddelande i din bank, och därefter rullar det månad för månad.

10-kort

  • 900 kronor för tio pass
  • För dig som tränar då och då
  • Ingen stress, använd kortet i din takt

Betala in 900 kronor på bankgiro-nummer 583-1847. Visa upp betalningen (utskrift, screenshot, mobilbank-appen etc)  för instruktören på nästa pass. Vips – du får ett 10-kort!

Kom också ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på Viljan! Prata med instruktören så får du ett kvitto.

Roligt och utmanande

Att träna är roligt. Roligt betyder inte alltid lätt, utan det kan vara både påfrestande och utmanande. Känslan av att det är roligt ska finnas där efter varje avslutat pass. Varje pass är noga genomtänkt för att ge dig variation i övningar och träningsform så att du utvecklas men aldrig blir uttråkad. Ibland gör vi övningar två-och-två vilket blir ett sätt att lära känna varandra.

Vi vill syssla med träning som funkar. Våra träningspass är inriktade på funktionella rörelser. Sådant som kroppen är byggd att göra och som du stöter på i vardagen. Våra pass är tidseffektiva och vi anpassar alltid passen efter din förmåga.

Trivsamt och avslappnat

Vår träningsklubb är inte cool. Vi har inga platta TV-skärmar eller designad inredning. Hos oss är enkelheten A och O. Kom som du är och håll huvudet högt – alla är välkomna! Vi säger hej och hejdå (och gärna lite till) till varandra och vi är intresserade av alla som kommer till oss. Fördomar och elaka uttalanden hör inte hemma på Viljan. 

Delaktighet och ansvar

Som Viljan-medlem är du del av en föreningen och alla är välkomna att engagera sig. Vi tar gärna emot ideér, kritik, konkreta förslag och praktisk hjälp – men det är också viktigt att vara medveten om att hela föreningen drivs av ideella krafter. Viljan är även medlem i Riksidrottsförbundet.

Tillsammans hjälps vi åt för att försöka skapa en positiv och normkreativ träningsmiljö. Vi strävar efter att skapa en tillgänglig träningsmiljö och oavsett kön, könsidentitet, hudfärg, ålder och livsåskådning vill vi att du ska känna dig välkommen. Våra omklädningsrum och toaletter är inte uppdelade efter kön. 

Våra tränare och styrelsen för en ständig dialog kring hur vi kan bli bättre på att få alla att känna välkomna och bekväma på Viljan, och vi tar gärna emot input på hur vi kan utveckla oss!

Viljan Träningsklubb

Nästa pass

torsdag

23

maj

18:00-19:00

KB1

med Isabel

fredag

24

maj

17:00-18:00

KB/Mix

med Marco

lördag

25

maj

11:00-12:30

Yoga

med Alejandra (Helamalmö, Nydalatorget)

söndag

26

maj

11:00-12:30

Mixpass

med Gabbarna

Till schemat

Viljan Träningsklubb